Koncerter

Jeg elsker at optræde

Jeg elsker at optræde, gør alt for involvere publikum og give jer alle en god oplevelse –  altid med god tid til ‘Meet & Greet’ til mine koncerter! Her på siden kan du købe billetter til mine kommende head-liner shows med mit fantastiske band og se hvor jeg ellers popper op rundt om i landet.
 
Jeg har netop gennemført en landsdækkende forårstour 2023 med mit helt fantastiske band & crew bestående af Unge Jens Michael Østergård (Artigeardit, Icekid, Jimillian), Felix Diarra (Tobias Rahim) og Mads Ebbesen (Icekid, Xander) & Jeppe Lyd (Artigeardit, Icekid, Danser med Piger), Eldorado – og ind i mellem havde vi også fornøjelsen af guest stars som Nikolaj Lippert, Jakob Kannegård, Lars Jelsbak og Rasmus Jakobsen. Det var den vildeste oplevelse og tusinde tak til alle jer der kom og gjorde Forårstour 2023 til en gigantisk fest. 

Sommeren kommer også til at byde på koncerter rundt om i landet, både solo og med mit band og p.t. er det primært byfester, der kører af stablen. Vi opdaterer løbende herinde, når der kommer offentlige arrangementer, ny spillestedstour m.v. Følg også gerne med på instagram for nyheder.  

TRAIN 14. DECEMBER – MADS CHRISTIAN MED BAND

UDSOLGT

VEGA 15. DECEMBER – MADS CHRISTIAN MED BAND