Koncerter

Jeg elsker at optræde

Jeg elsker at optræde, gør alt for involvere publikum og give jer alle en god oplevelse –  altid med god tid til ‘Meet & Greet’ til mine koncerter! Her på siden kan du købe billetter til mine kommende head-liner shows med mit fantastiske band og se hvor jeg ellers popper op rundt om i landet.
 

Det har været et fantastisk år på livescenerne og jeg er så glad for at have haft muligheden for at spille så mange steder, i så mange byer og for så  mange mennesker. Helt speciel var min forårstour 2023 med mit helt fantastiske band & crew bestående af Unge Jens Michael Østergård (Artigeardit, Icekid, Jimillian), Felix Diarra (Tobias Rahim) og Mads Ebbesen (Icekid, Xander) & Jeppe Lyd (Artigeardit, Icekid, Danser med Piger) og vores lille tryllekunstner Eldorado. Det var den vildeste oplevelse og tusinde tak til alle jer der kom og gjorde Forårstour 2023 til en gigantisk fest – jeg håber at kunne gentage en lignende landsdækkende tour i 2024.

Og skal vi så ikke lige mødes og ønske god jul, når jeg med mit verdens sejeste band spiller årets sidste koncert på Hotel Cecil den 7. december!  Koncerten bliver en stærk blanding af juletema, efterårets 3 nye udgivelser og de sange du elsker at synge til og vibe med på.  Mads Christian & band i stærkeste opstilling, meet & greet samt nyt merch. Billetterne er i salg, så vil du skyde julen i gang med os, kan du købe din billet her: Mads Christian & Band – Hotel Cecil 7. december 2023

Vi bliver desværre nødt til at udskyde den annoncerede koncert i VoxHall, Århus 6/12 – vi kommer tilbage i 2024