Musik

Mads Christians Musik

Jeg udgav min første single i juni 2016, og siden er det blevet til 35 singleudgivelser og 50 sange i alt, når vi tæller alle numre med fra mine albums ‘Skrevet i Stjernerne’ (2023),  ‘Overtænker’ (2021) og EP’en ‘Naiv’ (2019).  Jeg har i de seneste år udgivet min musik – 11 singler og et album – i samarbejde med Capitol Records@Universal Music, men vil fra 2024 være i stald hos Warner Music Danmark. Det er lidt ligesom at komme hjem, da jeg jo udgav mine første 4 sange netop hos Warner. Det er godt at være tilbage og jeg glæder mig til samarbejdet.

Jeg har i løbet af efteråret 2023 udgivet 3 lækre popsingler – ‘Tænker Før Jeg Taler’, ‘Verdens Ende’ og ‘Tænk Hvis Hun Var’ og så har jeg samlet 7 favoritter fra 2023 & 2023 på albummet ‘Skrevet i Stjernerne’, som du kan høre nedenfor. Og tradtionen tro sluttede året af med udgivelse af en hyggelige julesang, ‘Julevibes’, der blev rigtigt godt modtaget – og videoen dertil fik fuld og eksklusiv eksponering på Uptown XMAS TV (findes på Eventkanalen på YouSee, Boxer, Stofa, Waoo m.fl.). ). Det kørte også i år rigtigt godt for ‘Jeg Ved Ik’ Hvad Jul Er’ og ‘Sneen Falder’, som de seneste to år har ligget højt på alle Julelister og kan høres på radio SOFT – og også vises på Uptown XMAS TV.

De første måneder af det nye år står på arbejde i studiet og så glæder mig til at vise jer nye sider af mig selv og min musik i 2024 – og så ser jeg frem til at se jer alle sammen derude, så vi kan lave en fest som vi plejer. . 

Du kan høre alle mine sange på Spotify, YouSee eller din egen foretrukne streamingtjeneste,. Mine nyeste singler og mit seneste album ligger lige nedenfor og så har udvalgt endnu flere favoritter længere nede. Enjoy!

'JuleVibes' 2023 & 'Jeg Ved Ikk' Hvad Jul Er' 2022

JULEHITTET 'SNEEN FALDER' fra 2021 - en klassiker

Udvalgte favoritter

Hør mere Mads Christian her