Mads Christian

Om mig

Hej, jeg hedder Mads Christian. Jeg er 23 år, sanger, musiker og sangskriver og har været bidt af musik siden jeg var 6 år. Min drøm er at lave min egen slags musik og få den ud til så mange mennesker som muligt og ikke mindst spille den for jer på livescenerne over hele Danmark. . 

Jeg er gennem årene blevet hjulpet særdeles godt på vej af mine fantastiske samarbejdspartnere hos Capitol Records, Universal Music Group., Mermaid Music & Warner Music Danmark hos hvem jeg samlet har udgivet godt 30 singler, to albums og en EP. 

Her på siden bliver du opdateret på mine kommende koncerter og kan finde links til mine udgivelser, musikvideoer og mit merchandise. 

Du kan også se, hvordan du booker mig til at optræde ude hos jer – alene eller med mit fantastiske band. Har du spørgsmål, kan du skrive til: allan@madschristian.rocks

 Jeg glæder mig til at høre fra jer – og se jer alle sammen derude!